2013. augusztus 21., szerda

Kritika #26

Részlet:

A főszereplő lány Sutton Mercer. Sutton-t egy amerikai fesztivál alkalmával bedrogozzák és egy sikátorban megerőszakolják. Sutton befordul, nem beszél senkivel, elzárja magát a világ elől. De amikor a szülei azt mondják neki hogy Londonba költöznek Sutton újra életre kap. Ám amikor újdonsült barátnőjével bulizik megijed. Az egyik férfi nem száll le róla. Eszébe jutnak a régi emlékek. Amikor a fesztiválon történtek. Ám amikor már majdnem késő akkor jön Ő és megváltoztat mindent. De hogy ki ő..és hogy történt mindez...mi történt a buli alatt...az később kiderül.

A történetről:

Sutton Mercer.
Nem sokat tudok róla mesélni nektek, gyerekek, hisz még én magam sem ismerem. De ha a fentebb említetteket és az első fejezetet nézem, egy életvidám, családi gondokkal küszködő, átlagos 17 évest látok magam előtt. Aztán történik egy kis baleset, és teljesen megváltozik.
Ahogy a drága írónőnek már elmondtam, az alaptörténet nagyon jó, élvezhető, és nem unalmas. Számomra legalábbis. De nem mindenki egyforma. Van, aki... Bocsánat! Szokásom elkanyarodni egy adott témától egy másik kedvéért:)
Na, de vissza a történethez!
Egy fejezet van rajta, ami pedig abból kiderül, azt már tisztáztam, vagy mi.... Következő!

Személyes megjegyzés: Az írói képességeden van mit csiszolni, de a fantáziádnak semmi sem szabhat határt, nem igaz? Vigyázz a helyesírási hibáiddal! Itt-ott vesszőhiányt vettem észre, valamint a mondatok megfogalmazására is ügyelj, hogy értelmes legyen, Mondok egy példát: ,,Ez a nap reggel mindig úgy indul mint..."
Arra vagy kíváncsi, hogy van-e értelme folytatni?
Szerintem igen.

Csupán egy kis reklámra van szükséged!
Vacak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése