2013. augusztus 22., csütörtök

Kritika #27

Részlet:

A szülőknek túl nehéz lett volna megválni a barna szemű, mosolygós kisfiútól, de a bank a házukat fenyegette. A kis család nyugodt élete felborult, a kislány csak most született, és bár mérhetetlen fájdalommal, a pénz iránt érzett haraggal, Karen és Geoff úgy döntött, a most született gyermeküktől könnyebben válnak meg, mint a totyogó, beszédes kisfiútól.
Karen zokogva puszilta meg az apóság arcát, egy anyának borzasztó érzés, amikor meg kell válnia a gyermekétől, legyen az pár napos, vagy 30 éves. Ölbe kapta kisfiát, s a férje karja alatt átadták a helyet annak a két embernek, akiknek mérhetetlen örömet okozott az alig pár napos, újszülött baba.

A történetről:

Egyáltalán nem sablonosan kezdődik, ami már egy jó pont számomra. Felkeltette az érdeklődésemet és szívesen olvastam tovább.
A történet főszereplői Zayn Malik, Liam Payne és Stella Starlight, de persze a banda többi tagja is feltűnik. Már a prológusod is jól lett megírva, remek háttértörténetnek, amiből megismerhettük két fontosabb szereplő múltját, és hogy hogyan kapcsolódik össze. Nincs mit változtatni rajta, minden nagyszerűen van megfogalmazva, egy kerek történetet képezve az olvasónak.

Személyes megjegyzés: Nincsenek helyesírási vagy egyéb hibáid, legalábbis nem vettem észre egyet sem, amiért kapsz tőlem egy hatalmas piros pontot.

Köszöni szépen az élményt,
Vacak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése